Hirdetés

Ütős csomaggal harcol a koronavírus ellen a Humble Bundle

|

A Humble Conquer COVID-19 Bundle-ben szereplő 45 játék között megtalálható az Undertale, a The Witness, a Superhot, két Darksiders játék és a Sniper Elite III is.

Hirdetés

A Humble Bundle ajánlataival nem csak azért érdemes élni, mert olcsón juthatunk kiváló játékokhoz, hanem azért is, mert különböző jótékonysági szervezeteket támogathatunk vásárlásunkkal. A csomagok folyamatosan váltják egymást, most viszont a különleges helyzetre tekintettel egy olyan összeállítás érkezett, amire nagyon nehéz nemet mondani.

Hirdetés

A Humble Conquer COVID-19 Bundle-ben 45 játék (egyik sem töltelék-kategória) és számos könyv található, melyek összértéke több mint 340 ezer forint, de most 28 euróért (kb. 10 ezer forintért) mind a miénk lehet. A teljes összeget olyan alapítványok kapják (név szerint a Direct Relief, az International Rescue Committee, a Doctors Without Borders és a Partners In Health), akik az új koronavírus következményeivel foglalkoznak, például védőfelszereléseket szállítanak az egészségügyi dolgozóknak, és orvosi segítséget nyújtanak a fertőzötteknek. A csomag egy hétig érhető el, minden játékot a Steamen lehet aktiválni.

Természetesen vásárlás nélkül is lehet adakozni, és ha többet adtok 28 eurónál, a többlet ugyancsak az említett szervezetekhez kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)