Hirdetés

Humble Frozen Synapse Bundle - újabb jótékony kiárusítás.

|

Újabb Humble Bundle - újra fizess, amennyit csak akarsz!

Hirdetés

A Humble Bundle csomagok segítségével eddig több, mint két millió dollárt sikerült jótékonyságra összegyűjteni olyan akciók keretében, ahol minőségi független játékokért annyit fizet a játékos, amennyit csak akar - akár 1 centet, akár ezer dollárt vagy többet is. 

Ezúttal egy érdekes, körökre osztott stratégia, a Frozen Synapse, illetve ennek a játéknak a soundtrackje, azaz zenei albuma a tagjai a "bundle"-nak, azonban van itt egy kis trükk. Aki többet fizet az átlagosnál ( jelenleg: Average purchase: 4,54 dollár, Average Windows: 4,08 dollár, Average Mac: 5,79 dollár, Average Linux: 8,14 dollár) az megkapja a Humble Frozenbyte Bundlet is (Trine, Shadowgrounds, Shadowgrounds: Survivor. Emellett a prototípusként elkészült Jack Claw és a jelenleg még fejlesztés alatt álló The Splot is része a csomagnak).

The Humble Bundle honlap 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)