Hirdetés

Humble Indie Bundle 9 - újabb elképesztő akciók

|

A következő szűk két hétben olyan játékokat szerezhetünk meg aprópénzért, mint a Mark of the Ninja, a FEZ, a Brütal Legend, vagy a Trine 2. Ó, je.

Hirdetés

A Humble Origin Bundle hatalmas sikert aratott (érthető okokból), ezért úgy döntöttünk, hogy minden frissítésnél beszámolunk nektek az aktuális Humble Bundle akciókról.

A mostani játékgyűjtemény eredeti ára $120 lenne, de a Humble Indie Bundle 9-nek köszönhetően jelen cikk írásakor (mert ugye kicsit megy fel azért az ára, úgyhogy érdemes figyelni) $4.57-ért megkaphatjuk mind a hat játékot.

 

A mostani akcióban olyan címek vannak, mint a  Trine 2: Complete Story, a Mark of the Ninja, az Eets Munchies Beta, a Brutal Legend, illetve ha túllépjük az épp aktuális határt, akkor még a miénk lehet az FTL: Faster than Light és a FEZ is.

Szokásos módon magunk szabhatjuk meg, hogy mennyit fizetünk és persze azt is, hogy az átutalt pénzből mennyit kapnak a fejlesztők, mennyit a Humble Bundle csapata és mennyit a különböző alapítványok. Több, mint 13 nap van még hátra a leárazásból, nektek hogy tetszik a mostani termés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)