Hirdetés

Humble Paradox Bundle - brutális csomag brutális áron

|

A heti Humble Bundle a stratégiai játékokról elhíresült Paradox eddigi munkásságát tartalmazza, amely nevetségesen olcsón beszerezhető.

Hirdetés

Az elképesztő sikereket elért Humble Origin Bundle után rögtön itt a következő nagy lehetőség a személyes gyűjtemény bővítésére. Elrajtolt ugyanis a Humble Paradox Bundle, amelynek keretein belül ismét annyit fizetünk a fejlesztők legjobb stratégiai címeiért, amennyit szeretnénk, viszont ha egy kicsit kinyitjuk a pénztárcánkat, 48 darab (!) Paradox játék üti a markunkat!

A Humble Paradox Bundle bármilyen összeg kifizetése esetén a következő címeket tartalmazza: Europa Universalis III Complete, War of the Roses: Kingmaker, Warlock: Master of the Arcane, Leviathan: Warships, Dungeonland, The Showdown Effect, de ha az átlagár felett fizetünk (ami jelenleg 5,80 dollár), akkor a Crusader Kings II és a Magicka is hozzácsapódik a csomaghoz (plusz mindegyik játék rendelkezik egy zenei albummal).

Az igazán bevállalósak azonban beruházhatnak a The Big Kahuna fantázianevű 125 dolláros (~ 28,300 Ft) gigászi gyűjteményre, amely egészen pontosan 48 darab Paradox projektet (és 20 soundtracket) tartalmaz, mint például a Mount & Blade címek, a Hearts of Iron széria, az Europa Universalis franchise, a King Arthur részek, a Majesty játékok, a War of the Roses, a Cities in Motion 2 vagy éppen a War of the Vikings Alpha. Persze ez csak pár név, a teljes listát a Humble Paradox Bundle oldalán tekinthetitek meg. Az akció hat napig tart még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)