Hirdetés

Humble Store Spring Sale - hihetetlen akciók, olcsó PC játékok

|

Elindult a tavaszi leárazás a Humble Store-ban, egészen május 21-ig nagyon olcsón juthattok hozzá új és régi játékokhoz egyaránt.

Hirdetés

A Humble Store Spring Sale tegnap estétől egészen május 21-ig tart és a szokásos zseniális indie címek és régebbi játékok mellett, friss és ropogós, mostanában megjelent sikerjátékokat is olcsón megvehettek. 

A Steames sale-ekhez hasonlóan a Humble Store-ban is lesznek rövid ideig, nyolc óráig és egy-két napon át tartó akciók, ezért érdemes lesz gyakran frissítgetni az oldalt. Igyekszünk minél többször beszámolni az aktualitásokról, de a legbiztosabb, ha követitek a Humble Twitter oldalát.

 

A mostani etap nehézsúlyú versenyzői között olyan játékokat találtok, mint a South Park: The Stick of Truth, a Shadowrun Returns, a The Walking Dead, a Batman: Arkham Origins, a Sonic Hits Collection, az Outlast, a Broken Age és a Kerbal Space Program.

Ezeken felül még rengeteg játék van 30, 50, 70, vagy akár 90 százalékos akcióban, úgyhogy tessék jó PC-játékosként végigpörgetni a listát.

Sok sikert és jó játékot kívánunk mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)