Hirdetés

Humble THQ Bundle - hét játék annyiért, amennyiért te akarod!

|

Ismét itt a Humble Bundle, független fejlesztők címei helyett viszont most a THQ által kiadott játékokat szerezhetjük be, pofátlanul alacsony összegért.

Hirdetés

Akinek nem csengene ismerősen a Humble Bundle kezdeményezés, arról van szó, hogy a srácok összecsomagolnak néhány játékot, amikért aztán annyit fizethetünk, amennyit nekünk megérnek. Az általunk kifizetett összeget mi osztjuk el a fejlesztők, szervezők és a különböző segélyszervezetek között

A játékok általában platformfüggetlenek, most viszont csak azoknak érdemes beruházni a Humble THQ Bundle-re, akik rendelkeznek egy Windows-t futtató számítógéppel, illetve nem ellenzik a Steam telepítését (külön előny, ha van felhasználói fiókjuk). A megvásárolható játékok listája a következő:

- Darksiders
- Metro 2033
- Company of Heroes
- Company of Heroes: Opposing Forces
- Company of Heroes: Tales of Valor
- Red Faction: Armageddon
- Saints Row: The Third (ha átlagon felüli összeget fizetsz)

Ezek mindegyikéhez jár a betétdalokat tartalmazó lemez (kivéve Metro 2033). Az ajánlat még közel 13 napon keresztül él, úgyhogy ha kedvet kaptatok a vásárláshoz, nosza, ne késlekedjetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)