Hirdetés

Humble WB Games Bundle - brutális Warner leárazás

|

Batman játékok, Lord of the Rings: War in the North, F.E.A.R. 2 és még pár izgalmas dolog vár minket a Humble Bundle oldalán a következő szűk két hétben.

Hirdetés

A Humble Bundle mindig meg tud lepni. A mostani akció egyszerűen zseniális, jelenleg minimum 4.63 dollárért hat játékot kaphatunk és nem is akármilyeneket. 

A Humble Bundle a következő két hétben különböző Warner Bros játékokkal borzolja a kedélyeket. A mostani akcióban részt vesz a Batman: Arkham Asylum GOTY, F.E.A.R. 2: Project Origin és a Lord of the Rings: War in the North és ha átlépjük a jelenleg 4.63 dolláros határt, akkor megkapjuk a Batman: Arkham City: GOTY-t, illetve a Scribblenauts Unlimitedet. 

Azt hiszem ennél többet nem is kell mondanunk, amennyiben érdekelnek a játékok, nézzetek át a Humble Bundle oldalára. Arra figyeljetek azért, hogy ezeket a játékokat kizárólag Steamen tudjátok majd aktiválni. Jó szórakozást.

Hogy tetszenek az akciók? Melyik játékot vettétek meg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)