Hirdetés

Humble Weekly Sale - Game of Thrones, Cities XL a kínálatban

|

Újabb hét kezdődött a Humble Bundle honlapján, most a Focus Home Interactive hat játéka van, nos, fókuszban.

Hirdetés

Aki nem élt a múlt heti ajánlattal, melynek keretében a Nordic Games hat kiváló játékát szerezhette be elképesztően alacsony áron (akár mindössze hat dollárért, mit kapni manapság ennyiért...), az bánhatja, az a busz már elment, jött viszont egy másik, hasonlóan csábító csomag, amire elszórhatunk néhány dollárt.

A Focus Home Interactive nem túl régi játékai állnak a középpontban: akármennyit is fizetünk, megkapjuk a Cities XL Platinum, a Blood Bowl: Legendary Edition, a Divinity II: Developer's Cut, a R.A.W. Realms of Ancient War, a Game of Thrones és a Confrontation játékokat, valamint a Divinity II és a Confrontation betétdalait tartalmazó lemezeket, de ha hat dollár feletti összeggel járulunk hozzá a javarészt jótékonysági promóció sikerességéhez, a Mac-en és Linuxon is futó Wargame: European Escalation, valamint a korábbiakhoz hasonlóan Windows-exkluzív The Testament of Sherlock Holmes és annak zenéi is a mieink lehetnek. A csomag élvezetéhez elengedhetetlen egy Steam fiók megléte, lévén mindegyik játék csak a Valve szolgáltatásán keresztül aktiváltható és tölthető le. Ha Trónok Harca rajongók vagytok, de az értékelések elriasztottak a játéktól, itt a remek alkalom, hogy egy csoki áráért beszerezzétek, és ha nagyon nem jön be, öt másik játék segít feledtetni az élményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)