Hirdetés

Humble Weekly Sale - megint remek indie címeket kapunk

|

A legújabb Humble Weekly Sale ajánlatban ismét az indie címek kapták a főszerepet, élükön a Limboval.

Hirdetés

Rengeteg a zseniális indie játék, ha emlékeztek még a Sony is azt nyilatkozta egy alkalommal, hogy az indie fejlesztők "az ipar Steven Spielbergjei". A Humble Bundle csapata jól tudja ezt, ezért a nagy sikerre való tekintettel újabb heti csomagot állított össze belőlük.

Egy gombóc fagyi áráért (persze gombócnak azért drága) olyan Steames címeket kapunk cserébe, mint a Thomas Was Alone, a Puzzle Bots, a Dustforce, a VVVVVV vagy a Cave Story, ráadásul mind DRM-mentes. Hat dollártól (~1330 forinttól) mindehhez hozzácsapódik a Reus, a Limbo, a Cthulhu Saves the World, a Mutant Mudds Deluxe, a Lone Survivor és az Element4l, tíz dollártól (~2220 forinttól) pedig a Teslagrad is. A bevállalósabbak emellett két exkluzív pólót is bezsákolhatnak, ezekért viszont már alaposan ki kell nyitni a pénztárcát.

Ismételten remek játékokat szerezhetünk be a Humble Weekly Sale segítségével potom áron, ráadásul a vásárlással jótékonykodhatunk is, hiszen mi állítjuk be, hogy a pénzünkből mennyit kap a Humble Bundle, mennyit az indie fejlesztők és mennyit a nonprofit, világszerte orvosi segítséget nyújtó Direct Relief nevű szervezet (az alábbi videó róluk szól).

Ti éltek a lehetőséggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)