Hirdetés

Humble Weekly Sale - Tropico 3 és Sine Mora is beszerezhető olcsón

|

Ismét egy olyan csomagot kapunk bagóért, amelyet mindenkinek érdemes legalább kipróbálnia. Ha pedig egy picit többet fizetünk - akár jótékonyság címén - két extra cím esik be Steam fiókunkba.

Hirdetés

Tényleg nem mondhatja senki, hogy nem lehet legálisan és olcsón PC-s játékokat szerezni, a mindenféle Humble akciók keretében viszonylag könnyű betárazni egészen kiváló címekből.

Egyetlen árva dollár is elég ahhoz, hogy megkaphassuk a Tropico 3, Sine Mora, SkyDrift, és az Anna - Extended Edition címeket, de ha véletlenül többet is hajlandóak vagyunk (mondjuk akár 6 dollárt) fizetni, akkor még a Tropico 4 és a Jagged Alliance: Back in Action repül a Steam fiókunkba, ami azért nem egy rossz kör, lássuk be.

Természetesen most is mi dönthetjük el, hogy az "adományozott" összegből milyen arányban kapjon a Kalypso Media, a Child's Play Charity és az Amerikai Vöröskereszt, érdemes mindenkinek fizetni egy kicsit, ha már ennyire nemes ügy kapcsán szórják olcsón a játékokat. Nektek melyik cím tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)