Hirdetés

[HuN] 18 Wheel of Steel

|

MáTriX-tól kaptuk az alábbi levelet a hírgyűjtő kelyhünkbe:

Hali! A csapatommal - ami ezért a projektért jött össze - elkészítettük a ValuSoft 18 Wheel of Steel - Across America-jának a magyarítását. Persze azért nem egy sima magyarítás lett ha már igy belemelegedtünk ;) Tartalma: - magyar térkép - magyar szövegezés - magyar városnevek - magyar feliratok a városokban - magyar cégek - magyar rádiózás (még csak a kiírás) - magyar útszámok (közel valósághűen) - magyar benzinkutak - magyar remélhetőleg minden ;) - ki vannak szedve a kiszedhető látványosságok (pl.: Szabadság-szobor)
A fájlt innen érhetitek el. Köszönet az összes készítőnek: MáTriX, Carlos, FiReBoY, Wizzard, AMS, Fefe, Antijedi, Zeenoo.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)