Hirdetés

[HuN] BS3 felhívás

|

Solid Snake, a GameHunter magyarosító csapat egy tagja dobta ezt a felhívást felénk: Jó hírem és egyben rossz hírem is van azoknak, akik a Broken Sword 3 magyarítását várják! Jó hír: Kb. másfél hete NagyG-vel megtaláltuk a játékban található szövegeket a data.pak-ban egy orosz unpacker program segítségével. Ki is tudtuk csomagolni, és a szövegek fordítása már készen van. Viszont felfedeztünk egy olyan gikszert, hogy az unpacker program nem tudja visszacsomagolni a szövegeket a data.pak-ba. Éppen ezért szeretnénk a segítségeteket kérni. Hogyha lenne programozó, aki esetleg tudna írni egy visszacsomagoló programot, vagy ha esetleg tudtok egy ilyen programot valahol a neten, akkor ebbe a hírbe, vagy pedig a solidsnake@vipmail.hu e-mail címre írjatok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)