Hirdetés

[HuN] Gyűrűk Ura: Harc Középföldéért II

|

Sokak kedvence lett a The Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth II valós idejű fantasy stratégiai játék, melyben végigpásztázhatjuk Tolkien egykor megálmodott világát. Akár csak külföldön, a játék itthon is sikeres lett. Ezt bizonyítja, hogy közel 13 ezren töltötték le a játék magyarítását.

Hirdetés

A nemrég kiadott v1.05-ös patch közel 200 egység-balansz módosítást tartalmazza az előző verzióhoz képest. Így mindenkinek ajánlott a beszerzése. Természetesen új javításhoz frissített magyarítás is jár, így a most kiadott honosítás teljesen kompatibilis a játék összes verziójával és változatával. Természetesen a fordítás az új telepítőben pompázik majd, nyelvezetválasztóval megspékelve, így aki csak teheti, frissítse játékát és a magyarítást v1.05-ösre. A telepítő autómatikusan eltávolítja a korábban kiadott magyarítást, így nem szükséges uninstallhoz folyamodni. Az érdeklődők ide fáradjanak. (Thanks Tycoon)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)