Hirdetés

[HuN] HL OF Béta

|

Azok, akik a DVD-s GameStar rendszeres vásárlói/előfizetői, már tudhatják, hogy lassan sorozattá terebélyesednek egy régi nagy klasszikus FPS-hez és annak hivatalos kiegészítőlemezeihez leközölt honosításaink. Igen, a Half-Life első részéről beszélek. Akárki akármit mond, lehet, hogy elkésett dolog most előrukkolni ezekkel, de még mindig tízezrek játszanak vele és csak akad már valaki, aki itthon is tolja :) Sajnos az áprilisi DVD-re időhiány miatt nem került fel semmi ilyesmi, és most is csak egy bétát tudok prezentálni. Arra kérnék mindenkit, aki teheti: Ha megvan az Opposing Force, szedjétek le ezt az alig 50 megás fájlt és próbáljátok ki (multiban is:)), hogy minden oké-e benne. Ha bármi hibát találnátok (természetesen a fordítással kapcsolatosakat), akkor azt írjátok meg például nekem. Ha elegendő információ összegyűlik, a májusi számra felpakoljuk és addigra talán elkészül az utolsó láncszem is: A Team Fotress Classic. Amennyiben nem érkezik visszajelzés, az azt jelenti, hogy hibátlan:D A készítők oldalát itt találhatjátok. (Thanks: saxus és Thommy.)

  • Half-Life Opposing Force Béta Honosítás (53 MB)

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)