Hirdetés

[HuN] NWN

|

A mai nappal elkészült a méltán népszerű Neverwinter Nights játék honosítása. 900 párbeszéd, és több mint 1000 oldalnyi tárgyleírás. Az első kiegészítő lemez, a Shadow of Undrentide már korábban elkészült, így most gőzerővel nekiálltak a legutóbbi kiegészítő lemez, a Hordes of the Underdark fordításának, ami szintén szépen halad. Ezzel a tempóval és ezzel a gárdával már arra is látnak esélyt, hogy a jövőre megjelenő NWN2-t a játék kiadását követően beláthatóbb időn belül elkészítsék annak a magyarítását. Látogassatok el a készítők honlapjára: www.freespace.hu/nwnhu. A magyarosítást pedig a magyaritasok.hu oldalon belül itt találjátok. Thanks Panyi!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)