Hirdetés

[HUN] Warcraft 3

|

Végre egy igazi magyar örömhír. Nem húzom a karaktert, át is adom a szót a HunCraft stábnak: "Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy közel egy éves munka után, elég viszontagságos utat bejárva, 2003. május 20-án végre megjelent a teljes WarCraft 3 Magyarításunk. Ahogy a StarCraft esetében is tapasztalhattátok, immár minden magyarul szólal meg, a videoktól kezdve, az egységhangokon át, az utolsó kis apró mondatig. Sikerült néhány híresebb nevet is beszerveznünk, pl.: a szolnoki színház néhány mûvészét, Horváth Gábort, Deme Gábort, Seress Zoltánt, továbbá rádióbemondókat és GameStar szerkesztõket. Lehet izzítani a netkapcsolatokat és irány a letöltõoldal. Azoknak, akik nem tudnak rögtön nekiesni a letöltésnek, jó hír, hogy a júniusi GameStar DVD mellékletén is fent lesz a teljes, csorbítatlan magyarítás."

HunCraft Stáb

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)