Hirdetés

[HuN] WarCraft III TFT

|

Igen, végre elkészült!! Részletek alant, egyenesen a tűzkeresztségből... "Nagy örömmel jelenthetem be, hogy közel fél éves munka eredményeként a mai napon megjelent a teljes Warcraft III: Reign of Chaos felújított és The Frozen Throne magyarításunk egyben. Rengeteg munka volt benne és igyekeztünk a lehető legminőségibb és hibamentesebb magyarítást elétek tárni. Ha nem is sikerült teljesen hibamentes honosítást készítenünk, azért reméljük mindenki élvezni fogja a munkánkat. Szeretnénk kérni mindenkit, hogy véleményét a Fórumunkban, vagy levélben ossza meg velünk, szeretnénk visszajelzéseket hallani. Ha valahol máshol találtok magyarításunkról véleményezést, fórumot, kérünk, hogy arról is értesítsetek. Jó szórakozást kívánunk! Katt ide!" (Thanks: Cerberus & VargaZe)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)