Hirdetés

Hungaricum - Az első magyar GTAStunting közösségi videó

|

GTA-rajongók egy csoportja csupa magyar résztvevővel készítette el az alábbi összeállítást. Ügyesek a srácok.

Hirdetés

A Grand Theft Auto az elmúlt években gyakorlatilag fogalommá vált, s ma már ott tartunk, hogy ha a Rockstar valamilyen megfontolásból a kimúlt Atari Jaguar készülékre hozná ki a következő epizódot, akkor biztos, hogy milliók rohannák meg a használt műszaki cikkekkel kereskedő üzleteket.



A legtöbben egy játékot csak egyszer játszunk végig, legyen az egy történetben erős kalandjáték, egy félelmetes horror, vagy történetesen a sandbox-játékok iskolapéldájának tartott GTA valamelyik epizódja. A rajongó már más kategória, ők képesek akár többször is nekiveselkedni kedvencüknek, s akár többszáz játékkal eltöltött óra is kevés lehet ahhoz, hogy meglegyintse őket az unalom szele. A rajongók közül is kitűnnek azonban azok a kreatív lányok és fiúk, akik nem röstellenek maguk valami újat, valami mást alkotni imádatuk tárgya segítségével. Véleményem szerint ide tartoznak azok az elképesztő mutatványok, amelyeket a GTA sorozat két-, vagy négykerekű, esetleg lánctalpas járgányaiból csikarnak ki. A téma iránt érdeklődők zarándokoljanak el nyugodtan a gtastunting.hu, a Magyar GTA Stunt Közösség oldalára, mindeki másnak pedig javallott megtekinteni az első olyan közösségi stuntvideót, amiben egytől-egyig magyar játékosok produkcióját élvezhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)