Hirdetés

[HuN]SoF II MP

|

Úgy döntöttem, hogy mostantól kicsit jobban odafigyelünk a honosításokra! Ha egy hír azzal kezdődik, hogy "[HuN]", akkor bizony néhány lelkes emberke szorgoskodásáról van szó. Ezúttal Pano küldött infót a SoF II Multiplayer változatának honosításáról. Mindjárt át is adom neki a szót: "Harczos barátommal karöltve belefogtunk a Soldier of Fortune II Multiplayer honosításába. Jelenleg beta verzió, de hamarosan elkészül a végleges is. A kész verzióban magyar rádióhangok, scriptek, látvány effektusok lesznek. Három verziót fogunk megjelentetni: lesz egy alap, amiben csak a magyarosítás van (rádióhanggal), lesz egy fun verzió, amiben magyarosítás (rádióhangokkal) +skinek + látvány effektusok vannak és egy elit, amiben magyarosítás + skinek + látvány effektusok+ OSP mod magyarosítás + scriptek lesznek." Mivel mindenki azt akarja, hogy minél jobb legyen :) segíts a srácoknak tesztelni! Innen letöltheted!!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)