Hirdetés

HUNT: Horrors of the Gilded Age bejelentés - itt a Crytek Evolve-ja

|

Pár órája befutott az infó a játék webcímének lefoglalásáról, és már meg is érkeztek a részletek a hivatalos bejelentéssel.

Hirdetés

A Crytek USA (a Darksiders korábbi fejlesztői) dolgoznak a HUNT: Horrors of the Gilded Age című TPS akciójátékon, mely egy négyfős akciójáték, ahol „a játékosok összeállhatnak, hogy lemészároljanak vérszomjas szörnyetegeket, és levadászhassanak lélegzetelállító főellenfeleket”.

Az 1800-as évek késői szakaszában járunk, mítoszok és mesék világába. A játékosok vadászcsizmát húznak, hogy bejárják a misztikus földet, és megtisztítsák azt a titokzatos borzalmaktól. A Crytek ígérete szerint a HUNT tartalmazni fog egy „különleges tartalomgeneráló rendszert”, mely gondoskodik róla, hogy a játékosok soha ne futhassanak bele ugyanabba a környezetbe, ugyanabba a szörnyfalkába kétszer. A bossok elgyőzése komoly csapatmunkát igényel majd, így nyilván egy multi központú lövöldéről van szó.

„A HUNT: Horrors of the Gilded Ageben a játékosok egyesével számolgatják majd a töltényeiket, és sírnak majd a segítségért, ahogy egyre mélyebben ássák bele magukat az általunk kreált sötét világba” – rémisztget minket David Adams, a Crytek USA igazgatója. „A fejlesztés kezdetétől az volt a célunk, hogy belegyömöszöljük képzelőerőnk minden eredményét, így minden játékos, aki vadászatra indul egy friss, élvezetes, kihívásokkal teli élményben részesül majd.”

Ez nem hangzik rosszul, reméljük, többet láthatunk belőle az E3-on. Addig is már leadhatjátok jelentkezéseteket az év végén induló PC-s bétatesztre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)