Hirdetés

Hunt: Showdown - már lehet jelentkezni az alfatesztekre

|

A Crytek több zárt tesztet is tart majd a Hunt: Showdown iránt érdeklődő játékosok bevonásával, ehhez pedig most kezdték el gyűjteni a jelentkezőket.

Hirdetés

Miután egy jó darabig a színfalak mögött, csendben folyt a Hunt: Showdown fejlesztése, idén nyáron sokak radarjára került fel ismét a szörnyvadászos játék. A játékmenetet ábrázoló videók nézegetése után ráadásul némi szerencsével ki is próbálhatjuk a játékot.

Hirdetés

A tél folyamán több alfatesztet is tervez a Crytek csapata, amihez már most keresik a jelentkezőket, ehhez nem kell mást tennetek, mint leadnotok az e-mail-címeteket a játék honlapján, amivel egyben a játékkal kapcsolatos hírlevélre is feliratkoztok. Néhány fontos részletet még nem ismerünk a tesztekkel kapcsolatban, így például a pontos időpontokkal és a gépigénnyel - ami a látvány ismeretében nem biztos, hogy alacsony lesz - még adós a Crytek. Azt viszont elárulták, hogy mindegyik tesztkörbe egyre több és több játékost terveznek behívni, így annak sem kell csüggednie, akit mondjuk nem hívnak be elsőre.

Ti kíváncsiak vagytok rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)