Hirdetés

Hunt: Showdown - a Crytek igyekszik felvenni a harcot a csalókkal

|

A srácok egy hosszú bejegyzésben meséltek arról, hogy próbálják megfékezni a nem tisztán játszó embereket.

Hirdetés

Ígéretes játéknak tűnik a jelenleg korai hozzáférésű címként elérhető Hunt: Showdown, amiben a játékosok nemcsak egymással, hanem különféle rémségekkel is kénytelenek megküzdeni. Azonban sajnos ebben a játékban is vannak csalók, de a fejlesztők folyamatosan azon dolgoznak, hogy kiszűrjék ezeket a felhasználókat.

Hirdetés

Ahogy az a hivatalos oldalon lévő bejegyzésben is olvasható, a Hunt: Showdown az Easy Anti-Cheatet használja, ami eddig már rengeteg csalótól szabadította meg a játékot. A fejlesztők tisztában vannak azzal, hogy az anti-cheat rendszerrel folyamatosan foglalkozni kell, ezért a jövőben még több mindent bevetnek majd, hogy megfékezzék a csalókat.

Azonban a Crytek még hozzátette, hogy előfordulhatnak olyan hibák a játékban, amelyek miatt valaki azt hiheti, hogy csalóval találkozott, de egy korai hozzáférésű játék esetében nem meglepő, hogy vannak bugok.

Ti találkoztatok már csalókkal a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)