Hirdetés

Hunt: Showdown - itt az E3-as gameplay, tökéletes minőségben

|

Megérkezett a rendezvényen bemutatott játékmenet hivatalos verziója, játékbeli hangokkal és sokkal szebb képpel.

Hirdetés

A Crytek szinte teljesen átalakította a Hunt első koncepcióját, és az idei E3-on le is leplezte a Showdown alcímmel érkező játékot. Korábban már kaptunk belőle egy videót, és most megnézhetjük ugyanazt, csak épp a zavaró belemagyarázások nélkül.

Hirdetés

A közel 10 perces videó a pre-alpha változatból készült, és remekül bemutatja a Hunt: Showdown félelmetes atmoszféráját, ami akár egy horrorjátékba is beleillene. Végre a játék hangjait és a vadászokat irányító játékosok beszédét is hallhatjuk, és úgy tűnik, hogy komoly taktikázásra lesz szükség ahhoz, hogy le tudjuk győzni a különféle helyszíneken tanyázó rondaságokat.

Várjuk szeretettel a további anyagokat és információkat, mert ugyan a játék koncepciója nem új, de a hangulatot remekül eltalálták a fejlesztők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)