Hirdetés

Hunt: Showdown gépigény - combos gép kell az alfához

|

A Crytek nyilvánosságra hozta, milyen hardverrel érdemes számolni, ha élvezni akarjátok a játék alfáját. A belépő szint ide már nem lesz elég.

Hirdetés

A Hunt: Showdown alfatesztje néhány napig egész szépen futott, aztán a hétvégén egyre több probléma merült fel, így a készítők ideiglenesen lelőtték a szervereket. Eredetileg csak pár órás karbantartást terveztek, de végül úgy döntöttek, hogy apró javítások helyett inkább alaposan belenyúlnak a kódba, így még ma sem tudtunk játsztani, de a csapat szerint amikor végre visszatérnek a szerverek, minden sokkal jobb lesz.

Hirdetés

A szerverek újraélesztése után azonban kiküldenek majd egy újabb adag kulcsot, így azok is bekerülhetnek, akik eddig nem kaptak. A játék kreatív rendezője elmondta, hogy jelenleg a játékmeneten van a hangsúly, mert hiába néz ki jól a játék, ha nem élvezetes az akció, így előbb ezt akarják rendbe tenni, csak ezt követi a grafika helyrepofozása és az optimalizáció. Mivel jelenleg egy korai alfáról beszélünk, a gépigény értelemszerűen elég magas, és még itt is produkál érdekes dolgokat a játék. A végleges változatban ez alacsonyabb lesz, de az alfára ilyen vasat javasolnak a fejlesztők:

Hunt: Showdown gépigény

Processzor: Intel Core i5-3 GHz (6. generációs)

Memória: 12GB

Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970

Operációs rendszer: Windows 10 64-bit

Mivel a játékban jelenleg nem lehet mókolni a grafikai beállításokkal, érdemes felnézni a Hunt subredditjére, ahonnan már letölthetitek a megfelelő beállításokat, hogy egy kicsit több fps-t csikarjatok ki a játékból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)