Hunt: Showdown - 12 percnyi játékmenet mutatja meg a csend erejét

|

A játék más aspektusai mellett a Hunt: Showdown legújabb gameplay videója azt is kihangsúlyozza, hogy érdemes lesz odafigyelni, mennyi zajt csapunk lopakodás közben.

Minden nap új kedvezmények várnak az 576 Adventi Naptárban! Hirdetés

Az idei E3 egyik legérdekesebb játéka volt a Crytek hosszú idő után ismét feltűnő shootere, a Hunt: Showdown, amit most ismét megmutattak egy játékmenet videóban. A készítők a tizenkét perces felvétel mellé kommentárt is biztosítanak, amiből még több érdekességet megtudhatunk.

Hirdetés

A stúdiót képviselő Magnus Larbrant például elég sokat beszélt arról, hogyan találhatja meg egymást a meccsekben résztvevő öt darab, kétfős csapat. A videóban láthatjuk például, hogy a fegyvereink hangja egészen messziről is hallható, de a tűzharcokat nem mindig kerülhetjük el az MI által irányított kisebb szörnyek eltakarítása közben. Emellett számos más zajforrás, például az Evolve-hoz hasonlóan felrepülő madárrajok is elárulhatják riválisainknak, merre járunk éppen, érdemes lesz megpróbálni minimalizálni a zörejeket. Az új videóban emellett láthatunk egyet a Hunt: Showdown különleges fegyverei közül - egy szögesdrótot kiszóró bombáról van szó -, illetve azt is, hogyan alakulnak egy meccs különböző fázisai.

 Nektek hogy tetszik a PvE és a PvP módok elegye?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!