Hunt: Showdown - 12 percnyi játékmenet mutatja meg a csend erejét

|

A játék más aspektusai mellett a Hunt: Showdown legújabb gameplay videója azt is kihangsúlyozza, hogy érdemes lesz odafigyelni, mennyi zajt csapunk lopakodás közben.

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

Az idei E3 egyik legérdekesebb játéka volt a Crytek hosszú idő után ismét feltűnő shootere, a Hunt: Showdown, amit most ismét megmutattak egy játékmenet videóban. A készítők a tizenkét perces felvétel mellé kommentárt is biztosítanak, amiből még több érdekességet megtudhatunk.

Hirdetés

A stúdiót képviselő Magnus Larbrant például elég sokat beszélt arról, hogyan találhatja meg egymást a meccsekben résztvevő öt darab, kétfős csapat. A videóban láthatjuk például, hogy a fegyvereink hangja egészen messziről is hallható, de a tűzharcokat nem mindig kerülhetjük el az MI által irányított kisebb szörnyek eltakarítása közben. Emellett számos más zajforrás, például az Evolve-hoz hasonlóan felrepülő madárrajok is elárulhatják riválisainknak, merre járunk éppen, érdemes lesz megpróbálni minimalizálni a zörejeket. Az új videóban emellett láthatunk egyet a Hunt: Showdown különleges fegyverei közül - egy szögesdrótot kiszóró bombáról van szó -, illetve azt is, hogyan alakulnak egy meccs különböző fázisai.

 Nektek hogy tetszik a PvE és a PvP módok elegye?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!