Hirdetés

Hunt: Showdown - sokat javít az optimalizáción a legújabb frissítés

|

A Hunt: Showdown elég sok technikai problémával küzdött az induláskor, de ezek egy részének most szerencsére búcsút mondhatunk.

Hirdetés

Valószínűleg senkit nem lepett meg, hogy egy Crytek játék csak úgy zabálja az erőforrásokat, azonban a Hunt: Showdown sikere állhat vagy bukhat azon, hogy mennyire fut jól a játék. Manapság nem mehetünk el szó nélkül a streamerek népszerűsítő hatása mellett, és ha a játékosok egyszerűen képtelenek közvetíteni egy játékot a technikai nehézségek miatt, az igencsak visszavetheti az eladásokat.

Hirdetés

Márpedig a Hunt: Showdown önmagában is megzabálta még a legdurvább gépeket is, és akkor még el sem indítottuk az OBS-t. A fejlesztők nem kevés munkával javítottak a játékon, ami mostantól a processzort és a memóriát is kevésbé terheli, így minden PC-n jobban fut majd. A srácok ráadásul nem csak konyhanyelven ismertették, hogy min változtattak, így a programozásban és játékfejlesztésben jártas nézők akár tanulhatnak is egy kicsit a dologból.

Én drukkolok a Huntnak, és most a patch után vissza is nézek, mert kíváncsi vagyok, hogy tényleg érezhető-e a javulás. Ti nyomjátok még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)