Hirdetés

Hunt: Showdown - ütős traileren a Crytek készülő játéka

|

Úgy látszik a Crytek mégsem kukázta az évekkel ezelőtt bejelentett projektet, és az E3-on akár egy nagy bejelentésre is sor kerülhet.

Hirdetés

Emlékeztek még a Hunt: Horrors of the Gilded Age-re? Bevallom őszintén, nekem is utána kellett néznem a Crytek 2014-ben bejelentett játékának, ami akkor még free-to-play címként készült. Arra az évre egy bétát is terveztek, ezt azonban határozatlan ideig eltolták (ennek lassan három éve) és azóta egy szót sem hallottunk a projektről.

Úgy látszik ez idő alatt rendesen belenyúltak a dologba, aminek még a címét is megváltoztatták, így a játék immár Hunt: Showdown néven érkezhet. A játékmenetről egyelőre nem sokat tudunk, de a kooperatív oldal elég biztosnak tűnik.

A játék hivatalos Twitter oldalán elég gyakorlatilag óránként raknak ki egy-egy rejtélyes mondatot, de egyelőre nem jutottunk sokkal közelebb az igazsághoz. Reméljük, hogy az E3-on már gameplay-t, vagy legalábbis egy részletes bemutatót kapunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)