Hirdetés

Hunt: Showdown - ebből a videóból megtanulhatod az alapokat

|

A Crytek tutoriallal segíti a zárt alfateszt résztvevőit, de nem csak számukra lehet informatív az új videó.

Hirdetés

A Crytek szörnyvadászós akciójátéka január vége óta zárt alfa fázisban van, így néhány szerencsés már most kipróbálhatja a játékot. Nekik szánja a frissen megjelent tutorial videót a csapat, viszont természetesen minden érdeklődőnek érdemes lehet megnézni, aki szeretné tudni, hogy pontosan hogyan is működik a játék.

Hirdetés

A Hunt: Showdown lényege, hogy egy vadász szerepében kell megkeresnünk és elintéznünk egy szörnyeteget. Először ugye kiválasztjuk a karakterünket, majd pedig mindenféle nyomok megvizsgálásával le tudjuk szűkíteni azt a területet, ahol a célpontot megtaláljuk.

Ezután már csak annyi a dolgunk, hogy levadásszuk a szörnyet és egy rituálé segítségével visszaküldjük a pokolba, amit az sem fog megkönnyíteni, hogy más játékosok biztosan megpróbálják majd ellopni a zsákmányt és learatni a babérokat helyettünk. Ha tetszett a videó és titeket is érdekel a játék, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a zárt alfatesztre a játék weboldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)