Hirdetés

Hunt: Showdown - megjött a második nagyobb tartalmi csomag

|

Most már akár medvecsapdával is vadászhatsz szörnyetegekre. Vagy épp a többi játékosra.

Hirdetés

A Hunt: Showdown még idén februárban került korai hozzáféréses státuszba, így már minden érdeklődő belenézhet a szörnyvadászós mókába. A játék most megkapta az Update 2 címmel illetett tartalmi csomagját, ami tovább bővíti a kalandorok lehetőségeit.

Hirdetés

Eszközök tekintetében kaptunk egy medvecsapdát, méhkas bombát (ez gyakorlatilag egy befőttesüvegbe zárt méhcsapatot jelent), és egy rakétapisztolyt. Két új trait is bekerült: a Beastface-nek köszönhetően az állatok nehezebben vesznek észre, a Tomahawk traittel pedig baltákat, késeket és kalapácsokat dobálhatunk.

Az egyéb multis finomítások között ott van a halott vadászok kilootolásának lehetősége, és a halott játékosok spectator kamerán keresztül figyelhetik tovább az eseményeket.

A Crytek folyamatosan finomítgatja a játékot, így akit érdekel egy jó coop vadászós móka, annak érdemes lehet ránéznie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)