Hirdetés

Hunt: Showdown - kezdődik az Xbox One béta, így juthatsz be

|

Ha ki akarod próbálni a Hunt: Showdown Xbox verzióját, akkor jobb, ha sietsz.

Hirdetés

A Crysis atyjai az utóbbi éveket a Hunt: Showdown című, túlélős, vadászós lövöldéjük fejlesztésével töltötték, ennek köszönhetően már konzolokon is kipróbálhatják a szerencsés érdeklődők. A szerencse itt leginkább a gyorsaságot jelenti.

Hirdetés

Elvileg nincs más dolgod, mint bejelentkezni az Xbox Insider Hubba, onnan pedig letölteni a Hunt: Showdownt. A gond az, hogy egy limitált tesztről van szó, így csak azok tudnak csatlakozni, akik elég gyorsan behúzzák a maradék férőhelyek egyikét.

A Crytek hozzátette, hogy nagyon szeretnének konkrét visszajelzéseket látni, és senki ne lepődjön meg, ha komoly bugokba fut bele. Végtére is egy online tesztről van szó, ami egyébként hétfőn ér majd véget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)