Hirdetés

Hunt the Night - ilyen lenne a Bloodborne és a klasszikus Zelda szerelemgyereke

|

A fejlesztők a Kickstarteren gyűjtenek pénzt retro látványvilágú, de sötét kalandokat ígérő alkotásra.

Hirdetés

Nem ritka, hogy egy videojáték több olyan elemet is vegyít, amelyek külön-külön már jól szerepeltek máshol, és egész szórakoztató végeredmény születik végül. A Moonlight Games projektje is ígéretesnek tűnik, és ha megtetszett, akkor most ti is támogathatjátok azt.

Hirdetés

A srácok úgy döntöttek, hogy közösségi kalapozásba kezdenek, és már el is rajtolt a Hunt the Night Kickstarter-kampánya. A leírások alapján a játék egy dark fantasy témájú akció-kalandjáték lesz, amiben mindenféle csúf szörnyeteggel és komoly kihívást nyújtó bossokkal küzdhetünk meg. A sötét kazamatákban ráadásul nemcsak az életünkre törő ellenségek, hanem különféle fejtörők és csapdák is várnak majd ránk, tehát nem lesz egyszerű a túlélés a játék világában. Mindehhez pedig 16 bites látványvilág párosul, ami egy csapásra retro hangulatot teremt.

A tervek szerint a Hunt the Night PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re jelenhet meg, ám ehhez előbb teljesülnie kell a Kickstarter-kampányban kitűzött, 28,061 dolláros célnak. A jelek szerint jó esély van arra, hogy össze is gyűlik ez a pénz, hiszen a cikk írásának pillanatában már nagyjából 5 ezret össze is dobtak a támogatók, és még odébb van a kampány vége.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)