Hirdetés

Húsevő pókvonattal támad ez a rémisztő horrorjáték

|

Orcáján pokoli vigyor, folyton éhes, s mindig nyomodban lohol.

Hirdetés

A 2007-es A Simpson-család - A film mindenkivel megismertette a pókmalac koncepcióját, így ez már kulturális közkincsnek minősül, a pókvonat azonban egy teljesen új szint, amire még a sokat látott geekek is felkapják a fejüket.

Ezért is mehetett nagyot a Twitteren az egyetlen emberből álló Two Star Games nyílt világú horrorjátéka, a Choo-Choo Charles, melyben egy póklábakon kepesztő vérszomjas vonaté a főszerep, ami ráadásul nem átallik gőzösnek lenni, vagyis az erőszakos hajlamain túl még a környezetvédelemnek is bevisz egy gyomrost.

Hirdetés

A Stephen King Charlie the Choo-Choo című könyve által ihletett alkotás egy hátborzongató szigeten játszódik, ahol a helyiek az ízeltlábú vasparipától rettegve élik mindennapjaikat, a mi feladatunk így persze az, hogy végezzünk vele. Ehhez egy kis sárga mozdonyt is kapunk, amivel a szigeten ide-oda utazva egyre több fejlesztést gyűjthetünk össze, hogy végül méltó ellenfelei lehessünk az ördögi pókvonatnak. Mindezt egy ütős kedvcsinálón is láthatjuk:

A hivatalos leírásában túlélőhorrorként jellemzett Choo-Choo Charlest pillanatnyilag valamikor a jövő év elejére ígéri a fejlesztő, a Steamen lehet is wishlistelni. A megjelenésben pedig joggal bízhatunk, a Two Star Games mögött álló Gavin Eisenbeisz ugyanis korábban két címet (Cloud Climber, My Beautiful Paper Smile) is kiadott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)