Hirdetés

Húsz percen át nézhetjük a The Last of Us Part II játékmenetét

|

A mai State of Play a két héttel ezelőttihez hasonlóan egyetlen játékról szól, mely ezúttal a The Last of Us Part II.

Hirdetés

Ha nem ütött volna be a koronavírus, péntektől játszhatnánk a The Last of Us Part II-t, viszont a járvány miatt fellépő váratlan nehézségek következtében a Sony kénytelen volt elhalasztani a játékot. Valamivel több mint három hét múlva, június 19-én azonban tényleg megtudhatjuk, hogyan folytatódik Ellie és Joel története.

Hirdetés

A játék rendezője, Neil Druckmann ma 22:00-tól közel 25 percben mesélt először a játékmenetről, az ellenfelekről, valamint a világról magáról, majd a végén 8 percnyi gameplayt láthattunk egy olyan szakaszból, amit eddig nem mutattak meg. Az adást az alábbi videó elindításával nézhetitek vissza, amint véget ért.

Mi már egyébként elmerültünk a The Last of Us Part II-ban; előzetesünket június 1-jén, tesztünket június 12-én olvashatjátok majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)