Hirdetés

Húszéves a Serious Sam, hatalmas frissítést kapott a második rész

|

A Serious Sam 2 szinte minden pontját érintik az újítások.

Hirdetés

A Croteam és egy független fejlesztő, Nathan "DwK" Brown összeálltak, hogy leszállítsák a Serious Sam 2 talán legnagyobb frissítését. A 2005. végén érkezett FPS-t a mai napig imádja egy hűséges rajongótábor, a Croteam pedig készségesen állt a közösség szolgálatába, amikor az egyik modder felkínálta az együttműködés lehetőségét. Közösen aztán csodát tettek a 15 éves klasszikussal.

Hirdetés

A frissítéssel bekerült 2 új fegyver, a dual-wielding opció (tehát egy stukkerből egyszerre kettőt is tarthatunk, hogy úgy daráljunk), a rocket jumping mechanika, rengeteg vizuális fejlesztés, ellenfeleket és NPC-ket követő radar, új játékcélok, új többjátékos pályák és még egy rakat apróság.

"Már 5 milliárd éve annak, hogy kiadtunk egy rendes Serious Sam 2 csomagot. Ezen idő alatt befejeztünk egy rakat játékot, de a Serious Sam 2 még mindig ott ücsörgött a szemünk legsötétebb sarkában. Amikor DwK megemlítette, hogy adna még egy esélyt a játéknak, vele együtt ugrottunk fel a hype-vonatra."

A Croteam hozzáállása példás volt a frissítés kapcsán: gyakorlatilag egy modder kezébe adtak minden eszközt, és hivatalos tartalmi csomagként tették közzé a munkáját a rajongók legnagyobb örömére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)