Hirdetés

Huszonöt játékkal bővül a GeForce Now kínálata

|

Hamarosan ismét újabb játékok érkeznek az Nvidia game streaming szolgáltatásába, többek között olyan címek is, amelyek ebben a hónapban jelennek meg.

Hirdetés

Még mindig elég sokan szkeptikusak a videojátékokat streamelő szolgáltatásokkal szemben, de mostanra azért már van néhány olyan versenyző, amelyik el tudta nyerni egy viszonylag nagyobb közönség bizalmát és be tudta bizonyítani, hogy ha másra nem is, de single player játékok futtatására egészen jól használhatóak ezek a felhőalapú rendszerek.

Jelenleg a GeForce Now az egyik legnépszerűbb cloud gaming platform, amelynek hónapról hónapra gyarapodik a kínálata különféle steames megjelenésekkel és ez alól természetesen június hava sem fog kivételt képezni.

Hirdetés

A minap jelent meg az Nvidia hivatalos blogján az a bejegyzés, amelyből kiderül, hogy júniusban nem kevesebb, mint 25 újdonsággal bővül a platform kínálata. Ezek között találunk ismertebb darabokat is a közelmúltból, mint pl. a Warhammer 40,000 világában játszódó Necromunda: Hired Gunt, a boomer shooter műfajt erősítő Amid Evilt vagy a szerepjátékosoknak szánt Biomutantet, de ugyanakkor rengeteg kevésbé ismert címmel is összefuthatunk, illetve olyan játékokkal, amelyek már megjelenésük napjától kezdve elérhetőek lesznek a szolgáltatásban.

Az újdonságok teljes listáját ezen az oldalon találhatjátok meg. Nektek hogy tetszik a lista? Van valami, ami szerintetek hiányzik még a felhozatalból?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)