Hirdetés

Húszperces gameplay videón láthatjuk az American Truck Simulator új kiegészítőjét

|

Lenyűgöző mértékben bővül az SCS Software játéka, a következő állomás Wyoming.

Hirdetés

Az SCS Software szimultán bővíti az Euro Truck Simulator 2-t és az Egyesült Államokra koncentráló American Truck Simulatort is. Előbbinél az európai aszfaltokat koptathatjuk kedvünkre (legutóbb Barcelonába fuvarozva), utóbbiba pedig szépen sorban bekerül az összes állam: Arizona, Kalifornia, Colorado, Idaho, Nevada, Új-Mexikó, Oregon, Washington és Utah után Wyoming kerül sorra.

Az új kiegészítő továbbra sem rendelkezik napra pontos megjelenési dátummal, de legalább húsz percen keresztül belenézhetünk a játékmenetébe az alábbi videóval. A stúdió egyik munkatársa elvezet Evanstontól Jacksonig, kalandozása közben pedig Utah és Idaho új útjait is érinti, amik szintén bekerülnek a Wyoming csomaggal együtt.

Hirdetés

A fejlesztők szerint ez az Egyesült Államok egyik legkevésbé lakott állama, de itt találhatóak az ország legszebb nemzeti parkjai, vörös falú szurdokai, forrásai, prérivárosai és történelmi látnivalói, szóval érdemes felfedezni. Íme a bizonyíték: 

Ti játszotok még az American Truck Simulatorral?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)