Hirdetés

[HW] 8600GT tuning

|

„GTS-nél magasabb órajelű mag mindössze 120 euróért” – ez az alcíme egy Fudzilla tesztnek, és ez röviden mindent el is mond egy jobb hűtéssel felszerelt 8600GT-ről. Konkrétan az Asus gyári órajeleken járatott középkategóriás kártyáját húzták, de hűtőcserével tulajdonképpen bármelyik 8600GT-re igaz lehet amit tapasztaltak.

Hirdetés

A referencia órajelekkel, azaz 540 MHz-es maggal és 1400 MHz-es 1.4 nsec késleltetéssel bíró GDDR3 memóriával szerelt VGA magja egyébként megegyezik a GTS-en lévővel, így a drágább testvér pusztán az órajel emelésével legyőzhető. A cél ennélfogva a 675 MHz meghaladása volt elsősorban. A végső órajel, amin még stabil volt a kártya: 690 / 1760, ekkor átlag 20-25%-os gyorsulást tapasztaltak tesztprogramok és játékok alatt is az alapórajelen járó kártyához viszonyítva.
A részletes teszt táblázatokkal és képekkel megtekinthető a fenti forráshivatkozásra kattintva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)