Hirdetés

[HW] Az AMD 4x4 ellenfele

|

Már a CES-en elpöttyintettek némi infót egy Xeon processzorokból épített, V8 nevet viselő felsőkategóriás játékplatformról, az azonban még csak egy koncepció volt: a valódi megoldásról csak nemrég hallhattunk.

Hirdetés

Ez a megoldás hivatott versenyre kelni a hasonló módszerrel életre keltett AMD 4x4 platformmal, amiről Mady és Zero közreműködésével láthattatok egy videót régebben a GSTV-ben.
A végleges név Skulltrail lesz. Két darab, S775 vagy S771 foglalatba illeszkedő négymagos, Core architektúrájú processzorból áll majd. Egy szolid, "mindösszesen" négy VGA fogadására képes PCIe foglalattal rendelkező alaplap ad biztos… alapot a videó-alrendszereknek. A még ebben az évben megérkező gépszörnyben debütál várhatóan az X38 lapkakészlet Express változata is. Ára nyilván a csillagos ég tőszomszédságában keresendő, de mindenesetre érdekes megoldás ez is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)