Hirdetés

[HW] Crossfire vs. SLI DX10 alatt

|

Immáron egy eddig nem sokat látott tesztet is prezentálhatunk - ezúttal a Neoseeker-es srácok billentyűzetéből.

Hirdetés

Korábban a több GPU-s rendszerek alig hoztak gyorsulást a szimpla rendszerekkel szemben DX10 alatt - sajnos a Vista nem kezelte jól a dolgot. Ígérték februárra, áprilisra, stb... de valójában csak most, bizonyos Vista frissítések után van haszna a második kártyának.
Két rendszerrel teszteltek, egy Gigabyte lapra (GA-N680SLI-DQ6), és egy Asus P5W DH Deluxe-ra építettel. Ezekbe Corsair XMS2 memóriákat és Core 2 procikat tettek: a Gigabyte lapba egy E6700-at  dobtak (ez szolgált Nvidia tesztgépként), az Asusba pedig egy E6750 jutott (ez volt a Crossfire rendszer). VGA-k terén referencia órajeles és gyárilag tuningolt 8800GTS-ek, és HD 2900XT-k csaptak össze.
Ezeket a vasakat öt játékkal nyúzták: Bioshock, MoH: Airborne demó, World in Conflict demó, Lost Planet, Call of Juarez. Mindvégig Catalyst 7.9 és 163.44 Beta Forceware driverek teljesítettek szolgálatot.

A teszt nyitólapját itt, a konklúziót pedig itt érhetitek el.

crossfirelogo_k.jpg
slilogo_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)