Hirdetés

Már megint egy remek játékot ad ingyen az Epic

|

Kereken egy tucat játékot ígért nekünk az Epic Games az ünnepek alatt. Itt is van a következő.

Hirdetés

Igazából teljesen mindegy, hogy mit gondolunk azokról az üzleti módszerekről, amelyeknek köszönhetően viharos gyorsasággal növekedésnek indult az Epic Games Store, mert annak idején úgy neveltek minket, hogy illik elfogadni az ajándékot.

Hirdetés

Ezúttal is az indie szcénából választottak nekünk meglepetést, ráadásul olyat, amire korábban már lecsaphattak a szemfüles játékosok. Mindenesetre most itt a lehetőség, hogy aki annak idején bármilyen okból lecsúszott a Heart Machine pazar akció-szerepjátékáról, most bepótolhatja mulasztását.

Az ingyenes Hyper Light Drifter erre található, pár kattintás csupán, és már hozzá is rendeltétek digitális könyvtáratokhoz a normál esetben 16 euróért kínált alkotást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)