Hirdetés

Megjött az első Hyrule Warriors: Definitive Edition trailer, főszerepben Link és Zelda

|

A Switchre készülő, újrakevert Hyrule Warriors nem csak látványban fogja lekörözni az előző verziót, de extra tartalmakkal is bővíti azt.

Hirdetés

A Hyrule Warriors: Definitive Edition egyik újdonsága, hogy ebben felbukkan Link és Zelda The Legend of Zelda: Breath of the Wild-os verziója. Természetesen a Wii U és 3DS kiadásokban látott számtalan, a szériából jól ismert hős is visszatér.

Hirdetés

Az első igazi játékmenet videó kifejezetten a karakterekre koncentrál, és bemutatja azok harci mozdulatait. Aki tervezi, hogy beszerzi a tavasszal érkező játékot, az mindenképpen csapjon rá a lejátszás gombjára.

A Hyrule Warriors: Definitive Edition a Nintendo Direct Minin került bemutatásra több új játék és DLC mellett. Aki lemaradt volna, az itt átböngészheti az újdonságokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)