Hirdetés

Hyrule Warriors: Definitive Edition - számos karakter feltűnik a legújabb trailerben

|

A nemrég megjelent videóban mozgás közben láthatjuk a Nintendo játékának switches változatát.

Hirdetés

Korábban már kaptunk egy kis kedvcsinálót az eredetileg 3DS-re és Wii U-ra megjelent alkotás felturbózott változatából, de most jött egy vadonatúj trailer, amiben elég sok szereplő tiszteletét teszi.

Hirdetés

Tavasszal jelenik meg a Hyrule Warriors: Definitive Edition, ami gyakorlatilag az eredeti alkotás Switch portja, de számos extra tartalom lesz benne. Ha pedig már tűkön ülve várjátok a tavaszi megjelenést, akkor lessetek bele az új videóba, ami bemutatja, hogy nagyjából mire számíthatunk majd.

A Hyrule Warriors: Definitive Edition március 22-én jelenik meg Japánban, hozzánk pedig csak egy kicsit később, de várhatóan még tavasszal érkezik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)