Hirdetés

Ez egy olyan Zelda spin-off lesz, amire vágytunk

|

Bejelentették a Hyrule Warriors legújabb játszható karakterét, ráadásul egy hangulatos trailert is hozzácsaptak a dologhoz.

Hirdetés

Az E3-on mutatták be a Legend of Zelda és Dynasty Warriors alapokra építő Hyrule Warriost, ami gyakorlatilag egy Zelda spin-off hack and slash játék megannyi karakterrel.

Az E3-as trailerből kiderült, hogy Zelda, Link, Minda és Impa is játszható karakterek lesznek, most pedig bemutatták a Wii U exkluzív cím legújabb szereplőjét. Ganondorf sokak számára lehet ismerős, a sötétség hercege ugyanis a legtöbb Zelda játékban feltűnik mint főgonosz. 

Ganondorf nem egy kifejezetten technikás vagy mobilis karakter, inkább egy brutális halálosztó, aki két kardjával is elképesztő pusztítást tud véghezvinni, amihez társul némi sötét mágia is. Ha a szeptember közepén megjelenő játékot még október 23 előtt beregisztráljuk, egy Demon King kosztüm csomagot is kapunk ajándékba. A játékban egyébként Zant és Girahim is játszhatóak lesznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)