Hirdetés

Hysteria Hospital - Kórházlátogatás áprilisban

|

Áprilisban érkezik a kifejezetten casual játékosoknak szánt Hysteria Hospital: Emergency Ward.

Hirdetés

Január közepén beszámoltunk az ESRB osztályozóbizottság hivatalos oldalán felbukkant bejelentés előtt álló játékokról, melynek felhozatala közül az Hysteria Hospital: Emergency Ward című alkotásának említésére sokan felkaptátok fejeteket. Legtöbbeteknek természetesen azonnal a kórházmenedzsmentek örök klasszikusa, a Theme Hospital jutott eszébe. Az Emergency Ward hivatalos februári bejelenéséről ugyan lecsúsztunk, de a mai nap folyamán színes-szagos képekkel felfrissítették emlékezetünket a GAMEINVEST fejlesztői. Az idén áprilisban megjelenő játék tagadhatatlanul a Theme Hospital által megteremtett alapokra építkezik, sőt, vizuális ráncfelvarrás keretében szinte minden lényeges elemét átemelte, kivéve, hogy itt mindenre meghatározott mennyiségű idő áll rendelkezésünkre. Mindenható félistenként szükséges ellátni akadékoskodó betegeinket, akik legtöbbje valamilyen légből kapott, kacajt keltő nyavalyában szenved. A fejlesztők nem próbálják leplezni, hogy kifejezetten a casual rétegének kedveznek játékukkal, talán emiatt a könnyen törhető és eldobható „plasztik-érzés" a képek nézegetése közben. Támogatott platformok: PC, Wii, DS.

Hysteria Hospital: Emergency Ward - 1. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)