Hirdetés

I Am Alive - április elején jön PlayStation 3-ra

|

Az Xbox Live Arcade-ról már két hete tölthető, a PlayStation 3 tulajdonosoknak viszont még egy kicsit várniuk kell. De nem sokat.

Hirdetés

A Sony bejelentette ugyanis, hogy a 70% körüli értékelésekkel rendelkező I Am Alive PSN-ről letölthető verzióját április negyedikétől érdemes keresni a digitális platform kínálatában.

A túlélőhorrorok műfaját erősítő akciójáték igencsak megosztotta mind a kritikusokat, mind a játékosokat, bár senki nem nevezte konkrétan rossznak. Néhányan azt állítják, hogy maga az ötlet kiváló, a megvalósításnál bukik el az egész, míg mások mindennel teljesen meg vannak elégedve. Hogy valójában milyen lett az I Am Alive, azt mindenki maga döntse el, de ha bárki eddig mutatott érdeklődést felé, a visszajelzések alapján mindenképp érdemes ha megvenni nem is, kipróbálni mindenképp. A PSN Plus előfizetők a megjelenés utáni két hétben (tehát április 4. és 18. között) 20%-os kedvezménnyel szerezhetik be, bár azt, hogy mennyi pénzt kérnek el érte, még nem tették közzé. Mivel az Xbox 360-as verzió 1200 MS Pontba került, így a PSN-es változathoz nagyjából 15 dollárnak megfelelő összeget érdemes előkészíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)