Hirdetés

I am Alive csak 2011-ben?

|

Azt tudtuk, hogy közösségi oldalakról mindenféle információt meg lehet szerezni...

Hirdetés

Azt azonban nem sejtettük, hogy videójátékok megjelenését is.

Egy internetes "kutató" nemrégiben a LinkedIn rendszeren járt, ahol megtalálta Charles Gaudron profilját, aki azt állítja magáról, hogy ő egy game designer a Darkworks nevű cégnél . Gaudron úr profiljában pedig ez látható: "I Am Alive (PS3/X360, Ubisoft, 2011)"

A Ubisoft arra hivatkozott, hogy a nemrég napfényre került pénzügyi jelentésük alapján lehet következtetni - mivel a Ubisoft következő pénzügyi éve 2010 április 1-től 2011 március 31-ig tart, így akár igaz is lehet a dolog. 

Azonban van egy apró probléma is - a Darkworks többé már nem fejleszti az I am Alive-ot, hiszen azt a Ubisoft belső fejlesztésre tette, és a Ubisoft Shanghai fogja elkészíteni. Mindenesetre reménykedjünk, hogy hamar kész lesz, hiszen az I Am Alive 2008-ban mutatkozott be az E3-on és sokan 2009 legjobb kalandjátékának tartották, mielőtt kiderült volna, hogy csúszni fog.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)