Hirdetés

I Am Alive - Előzetessel a PC-s megjelenésért

|

Mától megvásárolható a Ubisoft rendhagyó címe, amely hatalmas ugrást végrehajtva nem tolódott, hanem jóval előrébb került.

Hirdetés

Tegnap jeleztük felétek azon örömhírt, hogy az I Am Alive PC-s változata nem vár szeptember 13-ig, hanem már hatodikán megjelenik.

A hír igaz, mától megvásárolható a felturbózott túlélőjáték szinte minden nagyobb digitális boltban, a Steamen például 14.99 euróba kerül. PC-seknek érdemes beruházni rá és megmutatni a kiadónak, hogy igenis van kereslet a PC-s címekre, illetve a minőségi produktumokra még inkább. A személyi számítógépekre való megjelenés alkalmából előzetessel kedveskedtek nekünk a fejlesztők, nézzük hát együtt és morzsoljunk el egy könnycseppet - hogy a boldogságtól vagy a szomorúságtól, azt mindenki döntse el maga.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)