Hirdetés

I Am Alive - Fejlesztői napló

|

A megannyi fejlesztési buktatón átesett I Am Alive hamarosan beteljesíti végzetét, a Ubisoft pedig ezt vezeti fel egy fejlesztői videóval.

Hirdetés

Hogy a poszt-apokaliptikus játék mennyire állja meg a helyét, arról bővebb információt kaphattatok a mindent átfogó februári GameStar hasábjain, ám a megjelenés előtt a fejlesztők megpróbálják bemutatni a játék tulajdonságait.

Az I Am Alive készítéséért a Ubisoft Shanghai volt felelős, akik a rajongók kedvének felkeltése érdekében előhozakodtak a legelső fejlesztői naplóval, melyben a harcrendszerről, a túlélőkről, a főszereplőről és magáról a poszt-apokaliptikus világról ejtenek néhány szót.

Az I Am Alive március hetedikén landol az Xbox Live-on, a PlayStation Network rendszerében pedig valamikor azt követően teszi tiszteletét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)