Hirdetés

I Am Alive - Jade Raymond nélkül

|

A szimpatikus - és dögös - Jade Raymond, sajnos nem vesz részt az I Am Alive marketing hadjáratában.

Hirdetés

Kénytelenek leszünk lemondani az Assassin's Creed marketingkampányában előretolt pozícióban harcoló, csinosnak fenntartások nélkül nevezhető Jade Raymond további munkásságáról. Félreértések elkerülése végett, Altair producere továbbra is földünk milliárdos népességének egyik jeles képviselője, mindössze kiderült személyéről, hogy nem hozható kapcsolatba a földrengés sújtotta amerikai nagyvárosban játszódó produktummal. A tavaly júliusban megszellőztetett, majd az E3 kiállításon bemutatott I Am Alive azonnal felkerült a katasztrófaturisták és a Jade Raymond fanatikusok céltáblájára. Legfrissebb értesüléseink szerint az I Am Alive produceri székében nem Raymond kisasszony formás habteste díszeleg. A Darkwords fejlesztői által jegyzett alkotás megjelenési dátuma ismeretlen, azonban támogatott platformjait egy ideje már ismerjük: PlayStation 3, Xbox 360 és PC.

alive2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)