Hirdetés

I Am Alive - Jade Raymond új projektje

|

A videojáték ipar talán legcsinosabb producere az Assassin's Creed után új projekt születésénél bábáskodik.

Hirdetés

Jade Raymond az Assassin's Creed reklámarcának is nevezhető producer a folytatás elkészítése előtt a párizsi Darkworks új projektjét felügyeli. A Ubisoft a jövő hét elejére borítékolhatóan számos meglepetést tartogató E3 során mutatja majd be egy kellően hosszú (előzetes kalkulációk szerint 14-20 perces) videó keretében új akció-kalandját.

Alone in the Dark: The New Nightmare

alone4.jpg


A belső nézetű I Am Alive a legalapvetőbb ösztönre (önfenntartás) épít, ugyanis a játékos a pusztító földrengés sújtotta Chicagóban próbál élve kivergődni a romok közül. A sajtó már most, látatlanban a Dice Mirror's Edge című alkotásához hasonlítja, mivel a fegyverek használata itt is háttérbe szorul.

Cold Fear

coldfear.jpg


A PC-re, PS3-ra és X360-ra jövő tavasszal érkező játékon az a Darkwoks munkálkodik immáron három éve, amely az Alone in the Dark: The New Nightmare (2001) és a szintén a túlélő-horror műfajában versenyző Cold Fear (2005) című szösszenetért érdemel vállveregetést, vagy finom feddést (kinek mi tetszik).
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)